Voor wie?

FinanSecur richt haar dienstverlening op drie groepen cliënten:

Particulieren

Het verliezen van een baan, onverwacht langdurig in de ziektewet belanden betekenen helaas vermindering van inkomsten. Bent u daar op berekent? Wat betekent dit voor uw financiële huishouding? Zo zijn er nog vele voorbeelden van wanneer er vermindering van inkomsten kan optreden. Vaak denk je dit gebeurt mij niet. Toch liever voorkomen dan genezen? De budgetcoach kijkt ook mee op de lange termijn zo dat u direct weet hoe u ervoor staat in de toekomst en nu kunt handelen voordat het te laat is.

ZZP’ers

Een eigen onderneming en schulden kunnen vervelende gevolgen hebben en mogelijk zelfs tot faillissement leiden. Als ondernemer heeft u weinig tijd om deze zaken naast uw bedrijfsvoering te regelen. Het is dan ook goed om op de korte- en lange termijn te kijken hoe u er financieel voor staat. Wat als er een grote klant wegvalt? Zijn mijn privé en zakelijke financiën goed gescheiden? Hoe zit het met mijn reserves?

Werkgevers

Loonbeslag is voor een werknemer een financiële ramp, maar ook voor de werkgever kan het een behoorlijke kostenpost worden. Er moeten extra gesprekken gevoerd worden met de werknemer en het ziekteverzuim neemt vaak toe. Hoe kunt u de signalen eerder herkennen en wat kunt u betekenen voor uw werknemer?