Waarom budgetcoaching?

Als u uw vaste lasten niet meer zelfstandig kunt betalen of er zelfs schulden zijn ontstaan kan dit tot een onaangenaam gevoel van onrust leiden.

Geldzorgen kunnen echt iedereen overkomen, een werknemer met loonbeslag, een ondernemer die een dip heeft in zijn inkomsten, gezinnen die door ontslag, ziekte of echtscheiding terugvallen in hun inkomsten. Het is niets om voor te schamen.

Budgetcoaching kan een goede stap zijn om uw geldzaken weer op de rails te krijgen, waardoor u weer rust en stabiliteit kunt ervaren. Met budgetcoaching helpen en geven wij u handvatten om goed met uw geld om te gaan. U blijft zelf alle betalingen doen. U krijgt allerlei praktische tips en wij gaan samen uw administratie voeren. U ziet precies, aan de hand van het budgetplan, waar uw geld naartoe gaat. U leert hoe u een kasboek kan bijhouden. U krijgt zelf inzicht in uw geldstromen en uitgavepatroon. Zo leert u uw inkomsten en uitgaven te beheren.

Hierbij help ik u graag als budgetcoach. Mijn professionaliteit en betrouwbaarheid komen vanuit mijn jarenlange ervaring als accountant. Maar mijn vriendelijkheid, eerlijkheid en transparantie zorgen voor een fijn contact met u.

De kosten voor de coachtrajecten vindt u bij tarieven

Druk op de knop hieronder om u aan te melden voor budgetcoaching